رویداد ها, نوشته ها

انسانیت را مرزی نیست، بین ما و مردم افغان جدایی نیست

ای بلخ زیبا تو خواهر ری و خراسانی، ای کابل نیرومند سرافراز، همچون پارس، ای هرات خروشان همچون خلیج پارس و ای پنجشیر دلیر چون زابل و سیستان، هر زخمی که بر تو وارد می‌شود بر دل ما جاری است، ایران و افغانستان هر چند به ظاهر و در نقشه‌ها دور از هم و جدا افتاده‌اند، اما هر دو برای پیکر پاک اهورایی سرزمین ایرانشهر بزرگ هستند.

ای شاعر و عارف و اندیشمندت ریشه در این سرزمین کهن مهر‌آیین، همچون رودکی، سنایی، مولانا، عطار، خیام، فردوسی، حافظ، سعدی، بیرونی، رازی و سینا، ای بزرگانت سرآمد اندیشمندان و راد‌مردان جهان، چون جم و کیخسرو، زرتشت و گیو و زال و طوس، از تو پاینده بود و پر توان ایرانشهر بزرگ به دست شهریارانت چون کوروش و داریوش و ارشک و نوشیروان.

مدت‌هاست که دیوهای بد‌اندیش و فرزندان اهرمن بر پیکره سرزمینمان می‌تازند، دیر‌گاهی است که بد‌اندیشان برای نابودی فر و فرهنگمان یک‌دست و هم‌پیمان شدند تا بتوانند درستی و پاکی سرزمین کهن و آیین نیک ما را برچینند، اکنون دست زشت و سیاه این دیوان آشکارا بر پیکر افغانستان دراز گشته، افسوس که همه‌ی سران اهریمن‌صفت و دیو‌چهر روزگار جهان هم‌آواز برای نابودی تو که پاره‌ی تن ایرانشهری یک دست شده و در این دوران پر آشوب، دولت مرد و آزاده‌ای نیست که تو را دریابد، و صد افسوس که دست ما نیز برای یاری‌رسانی تو کوتاه گشته و پشتیبانی نیست.

برما فرزندان ایرانشهر بزرگ، چه افغان و چه تاجیک و چه سیستانی و خراسانی و پارس و پهلو و کرد و لر و آذری و همه‌ی مردم ایران‌زمین بایسته است که بر حال و آینده خود به نیکی بنگریم و یک‌دست و یک‌دل و یک‌صدا دادخواهی خود را به هر وسیله‌ای به گوش جهانیان برسانیم و دست پلید و اندیشه زشت مردم‌خواران ضد آفرینش را رو کرده و به بد‌کرداری آنان بتازیم.

باشد که این لکه ننگ و سیاهی که به دست زشت‌کاران سیاستمدار ساخته و پرداخته شده به نابودی و تباهی برود، و دیو ضحاک بد‌اندیش در تاریکی آفرینش تا ابد سرنگون شود، چرا که رفتار زشت دولت‌مردان جهان دست کمی از جنایات و بیداد و ستم دین‌سازانی چون طالبان ندارد.

به امید دمیدن بامدادِ آزادی و انسانیت و پیروزیِ راستی بر دیو دروغ و گمراهی
درود بر روان احمدشاه مسعود مبارز و دلیر، و ستایش بر احمد مسعود و مبارزان و شیران دره پنجشیر
باشد که روزگار فریدون و کاوه سرزند و شب تار ضحاکیان فرا رسد

ایدون باد

«اریاچهر»

یک فکر در مورد “انسانیت را مرزی نیست، بین ما و مردم افغان جدایی نیست

  1. محمدرضا کاری گفت:

    درود و سلام بر احمد مسعود و دلاوران مردان و شیرزنانی که در کنار او با تفکر طالبانی مبارزه میکنند و درود برشما همکار گرامی.محمدرضا کاری مدیر لیتوگرافی کاری گرافیک

    1. artamis pub گفت:

      سپاس از مهرتان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.